Slutsålt - visningen den 26 januari är inställd.

    Skagershuset är ett spännande projekt som erbjuder ett bekvämt och attraktivt nytt boende i Årsta. Stor omsorg har ägnats åt såväl utformningen av varje enskild lägenhet som husets arkitektoniska gestalt.

Årsta, Stockholm

Välkommen till Skagershuset
mitt i Årsta!

På Skagersvägen bygger vi nu 33 moderna och ljusa bostadsrättslägenheter med inflyttning i december 2013. Letar Du efter en välplanerad bostad med gott om utrymme är vi övertygade om att Du kommer att trivas i Skagershuset. Här hittar Du lägenheter från 2 till 5 rum och kök om 58-110 kvm. Projektet är slutsålt.

ETT BEKVÄMT BOENDE
I Skagershuset har vi samlat det som är allra viktigast för människor i sitt boende. Här finns luftiga, ljusa lägenheter med moderna material och funktioner – planerade för ett bekvämt boende. Lägenheterna har antingen en egen uteplats, balkong eller takterrass – i soligt sydvästläge. Hiss, eget förråd och en egen parkeringsplats i garaget på entréplan är andra saker som tillsammans förenklar vardagen.

CENTRALT I ÅRSTA
Huset är placerat mitt i Årsta i ett kulturhistoriskt område med hus från 40- och 50-talet. Den arkitektoniska gestaltningen gör att Skagershuset anknyter till omgivande smalhus utmed Skagersvägen. Samtidigt har huset ett uttryck som tydligt markerar att det byggs i en ny tid – inte minst genom dess vackra cederträfasad.

MILJÖMEDVETET
Skagershuset är planerat utifrån resurseffektivitet, hög miljömedvetenhet och stor omsorg kring materialval. Vi använder oss av trä i stomme och på fasad – ett förnyelsebart byggmaterial. Det handlar också om att säkerställa en hållbar livsstil för de boende genom låg energianvändning, fjärrvärme, praktisk källsortering och system för individuell mätning av varmvatten.

Vi är stolta över vårt hus i Årsta och det vi kan erbjuda här – ett bekvämt boende mitt i Årsta.

Välkommen in!

 

Åke Sundvall Byggnads AB

Box 20066, 161 02 Bromma

Telefon 08-505 580 00

Web www.akesundvall.se